lördag

A firade som bara den att jag hade sista idrottslektionen i torsdags
På kvällen försökte jag och pappa gå i skogen men det gick väl sisådär, höll knappt på att hitta tillbaka =/ :D....sen tittade vi ju på när elin tränade, JÄTTEDUKTIG, som vanligt!

Igår efter att jag hade håvat i dammen i skolan så åkte jag hem till mien skätt och elin, följde med på träningen, såg mycket bra ut, sen åt vi tacos och bakade muffins =) man blir så klad

idag har jag pratat med min älskade bror, haha, ja det vare tt roligt samtal, "bara" ett halvår innan han kommer hem nu...sen åkte jag visst till stan och handlade skor...........

Men vad händer ikväll???

Keep it real <3


Lugna tisadagar



Aldeles lugn dag idag, började skolan halv 12 s det var helt okej....annars har jag bara gjort en massa skit :P....

Vet inte vad jag ska säga och dessutom ser jag ätt klockan är snart 21 då är ju det mitt FVORITPROGRAM på femman, bäst att jag drar.

AAAAA jag är visst ledig imorron =)

Alla älskar alla

69306-8

När jag madde och carro var på ven =)

Måndag

Var på dåligt humör i morse, men när jag cycklade till tåget så tänkte jag på hur det kommer att vara om ett år. Då har jag precis kommit hem från Nya Zealand och vi SK A sluta gymnasiet! WOW 13 år i skolan äntligen över, gud vad jag blev glad.

Dessutom är jag ledig på onsdag!!



69306-7

SÖnDag

Ännu en söndag....ja vad gör man på söndagar igentligen, en helt meningslös dag. Okej kanske inte helt meningslös, jag har ju trots allt hunit att plugga och hunnit färga mammas vita handukar gröna....whopps!
Våga vägra vitt eller?!

Tänkt mycket idag, lite på allt möjligt, var precis innen och kollade vändet på nya zealand, shit om ett år är vi verkligen där, känns så svårt att föreställa sig...

Nej nu får jag nog gå och ta mig ett bad medans jag fortfarande är i drömmarnas värd!

Älskar er!!


69306-5
Staden Napier som vi ska bo i, vårt hem ligger så nära havet
 man kan komma, lite där på höger sida  ; D

Tisdag...eller onsdag?

Kan någon förstå så duktig jag är ?! ;P....okej nu ljög jag...sitter i telefonkö, fick visst ett medelande hem att vi har körförbud på vår älskade bil...har visst glömt att ta den till besiktningen...attans, tror nog inte det är läge att våga vägra.

Första dagen i skolan påå länge, vissade sig visst att vi inte hade någon lektion igår så jag var visst ledig, och idag skulle vi bara gå igenom ett hundprov och få slutbetyg....genomgången kunde vi varigt utan...betygssättningen var bättre ;D

Nej nu ska jag gå och plugga lite...eller ja efter de svarar här....HATA telefonköer..hata körförbud

Alla älskar alla <3


Påskafton


Jaha...redan påsk... trevligt lov, ångrar dock att jag inte följde med igår =/


Kollade på Mien skätt igår, sjukt duktig, min egen lilla Brink  ; ), Diva nästa Briar...vänta bara

Idag är det Elins tur, hörde att det gick bra med Diva hoppas verkligen att det gör det med fifi med.... hinner inte titta innan påskmiddan =(....men får väl ringa för raport sen. 

Peggy värdens sötaste (L)(L)


ÄLSKAR ER!!


69306-4
Elin & Fifi.
 Lycka till. Älskar er!

Tokiga tisdag ; )


OjOj vilken dag. Har visst varit i stan idag med mien skätt och Fia, mötte memme och felicia där. En väldigt trevlig dag visst! Känner att jag behöver pengar, typ desperat, snart rånar jag en bank. Aaaaaa jag fick visst mien skätt att pryda öronsnibben med lite glitter och glamor, aha duktig flicka, blev iaf väldigt fint!!

Sen kom mina babes hem till mig, trevligt trevlig, som vanligt. Skönt att bara ta det lungt och prata och så..(L)(L)
 

Nej det var nog allt...men det är nog bäst att jag påminner er om att ni är det viktigaste som jag har i hela värden, gud vad jag älskar mina flickor, ni betyder allt för mig, glöm aldrig det!  

Älskade


ge mig sommar!!

Okej....gick upp klockan 8,30 för att fixa med lite saker, gå ut med hundarna, städa,  ja lite sånt. Planen var sedan att ge mig iväg till stallet ganska så snabbt nu när det var så fint väder. Haha ja där fick jag, som sakt det VAR finnt väder och klockan är redan 12, aja vad ska man säga PLANEN SPRACK, som vanligt ; ).

Var hos porppi igår, okej aldrig mer så söta bebisar, kunde knappt gå därifrån ju...naww

Annars? Längtar till sommaren som fan, men gissar att jag inte är ensam om det.....

Sommar!! Längtar tillbaka!

Älskar er så mycket, vet inte hur jag ska klara sommaren utan er, alla går skilda vägar...


69306-2




Härlig söndag!

Kolla kolla vad man kan... ; ) hehe.
Hur skönt e detta då? LOV! Annars en trevlig helg!
Hade nästan glömt bort hur mycket jag älskar att ta mig en tur på en ädel springare, och cloe är ju så duktig...stel som en pinne men DUKTIG =D

Nej nu ska jag hem till proppi...hon har visst fått tillökning!

Älskar alla er som finns där!!



69306-1



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!