Hola

Till och med vädret börjar att bli bra nu, fantastiskt.

Imorgon ska jag till jönköping, fest på onsdag och Stockholm på torsdag.

Ska bli så jävla kul, längtar verkligen till torsdag. Ska bland annat gå på gröna lund, sjukt längesedan jag var på tivoli ;D. Sen ska vi bo mitt i stan i en egen lägenhet, hur bra kan det bli.

Som jag längtar!!

Ciao

image44



Härliga morgon.

Nej nej, helt fel!

Vaknade vid halv åtta av ett fruktansvärt ljud. Hoppsan det var visst byggarbetarna som håller på att riva ut hela vår inredda källare men råkade KAPA AV VATTENLEDNINGEN så att vattnet rann ut i vår källare.....igen.

JAG ORKAR INTE MER.... dessutom är jag törstig och är i starkt behov av att ducha! This sucks!

Onsdag

Hola

Städningen här hemma fortsätter, börjar kännas väldigt tråkigt men imorgon ska jag åka till Helsingborg och träffa Rebecca, jag ska även åka och shoppa, ska bli en riktigt rolig dag.

Annars händer det lite andra roliga saker, jag ska åka till STHLM för att hälsa på Carro och hon har lovat mig the grand tour of Stockholm ;D, det ser jag verkligen fram emot. Sen ska jag åka till danmark, gå på tivoli och chilla runt lite . Vi ska även göra om i källaren, vilket jag tycker kan bli väldigt kul. Dock har jag nog redan visat min glädje lite för mycket eftersom att mamma föröker att gömma alla inrednings kataloger för mig, jaja så kan det gå.

Inte att förglömma, nästa vecka är det ju Falsterbo Horse Show, utgån redan planerad samt en tur på själva eventet.

Dessutom gör jag mitt bästa för att locka mamma med mig till en caribien resa till vintern. Tack packat och klart för att ni visade ett inslag ifrån St: Vincent, där mamma har varit, hon höll på att smälta i soffan så jag ska nog fortsätta på den linjen ett tag till.

"Mamma, du kommer väll ihåg så mysigt vi hade det på Barbados, visst hade det varit kul att åka tillbaka? Tänk alla människorna, atmosfären, musiken, värmen, ja allt. Visst är det underbart!


Haha jag är så dålig...men inte att glömma, det funkar varje gång

Ciao

69306-24
ISLA MARGARITA

69306-23
ISLA MARGARITA

69306-1"
AUSTRALIA

Fredag

Det sjukaste någonsin hände igår.

Pappa säger att strömmen har gått och han går ner i källaren för att titta. Det visar sig att källaren är fylld av 20 cm högt vatten. Alla skor, väskor, vantar ja allt kom flytandes. Jag och joel började ösa vatten ifrån källartrappan och det toh ca 10 sekunder innan jag var totalt våt.

Snabbt började vi ringa släktingar som kom för att hjälpa men mycket var redan förstört. Allt på Joels rum är förstört, det mesta i förådet... ja överallt, alla skor är förstörda.

Vi höll på att springa ut med saker i tre timmar och då hade vattnet hunnit bli 70 cm högt. Helt sjukt.

I dag har vattnet runnit undan men hela källaren ser ut som ett minfällt. Överallt är det saker, golvet har lossnar och simmat iväg och förstörda kartonger står överallt.

Helt sjukt...och så mycket jobb vi har framför oss....

4 juli

Är det verkligen sommar? Mycket tveksammt om 16 grader räknas som sommar, igår var det iaf en väldigt skön kväll, rättare sakt underbar.

Funderade på att sticka in till stapelbäddsparken om det ljusnar, lyssna på musik och bara ta det lungt men vi får se för Joel kommer hem ikväll.

Ciao


image43

Detta var min sommar 2007....underbart