Helg visst

Hej...äntligen helg, bara 3 veckor kvar, sen börjar skolan direkt...nooo

ida elin kom hem för en weekend hemma, nice att träffa dom igen! Älskar er!

Ja så e det ska snart på kalas, är visst många kalas i helgen

Pratat massor med min man :P..saknar honom..så nära men ändå så långt bort..Edison Adrian Dugart(L)

Saknar Joel...=/...jobbigt (L)

     69306-19                                       69306-17
                             EDISON                                                                                                      OTTO

Sommar

Längesedan jag skrev här, har hunnit med en hel del sedan dess, bland annat varigt på Gotland och hälsat på twinsen, bästa var lätt att jag fick träffa dom igen, saknar dom som bara den. =/Tur att dom snart kommer hem, okej två dagar är väl inte så mycket med endå.

Sen har jag börjat jobba, går som smort =D, värdens sötaste gamlingar.

Å ja just det sen har jag varigt på akuten....Otroligt nog så levde helt plötsligt den gotlänska hästen Dynamit upp till sitt namn och kastader av mig, och lyckades typ pajja min höft, tack hästen tack! Ont som attans hade jag så i fredags fick jag gå till fabror doktorn. Han skrämde mig inte alls när han klämde på min höft och sa: oj då, jag har aldrig kännt något sånt här, känns som att här är något löst....aaa

Ja så blev jag skickad till akuten och fick sitta där i fyra fem timmar, blev röntgad och sen visade det sig att inget var brutet med jag hade en kraftig blödning plus en blodutgjutning, nemen det var ju skojj, ser ut som att jag är typ superöverviktig på höger höft, haha. 

Å ja SOMMARROCK! Älskar ihjäl Håkan Hellström, shit vad jag gillar honom, så bra han var, känner bara att jag vill se honom igen. Hände massor av roliga saker...haha sommarrock är sommar!

Var med memme igår, tänkte på det, shit vad vi är bra på att prata med varrandra...pratde hela kvällen och natten (L)

Nej nu måste jag gå och städa lite här innan päronen kommer hem från sin resan, sjukt jäsigt att vara hemma själv i över en vecka.

Walk On The Wild Side
Keep It Real

69306-16
Mien Skätt & Mien Skätt på Gotland
Äkta vänskap

Söndag

Typ superduperskön dag idag...varigt på stranden med mamma pappa och fia, väldigt nice, spana in alla lammen ;D, nu ser jag visst ut som en kräfta...

Haha sjukt underbart, älskar dig, utan dig vore mitt liv inget!

Imorgon reser jag till gotland, kommer typ att ta fel plan eller något eller bli rånad men det ska väl gå, sjukt kul att träffa twinsen igen, sjukt skönt att åka till gotland, sjukt skönt att vara hemmifrån lite, kommer trots allt att sakna mina babes hemma.

Men ses i dimman ;D, haha tycker att det är sjukt roligt

Älskar er!