Sweden again

image42


Just nu känns allt väldigt bra, inte mycket kvar i skolan, funkar bra hemma och ja det känns bra helt enkelt. Bara vissa saker kunde varigt bättre, det märks t.ex. att mamma inte mår så bra, så jag hoppas verkligen att hennes provsvar visar något positivt. Orkar inte med att det ska vara något med henne.

Men tillbaka till skolan, känns så bra att allt snart är klart, just nu sitter jag och skriver på lite uppgifter som ska vara klara imorgon, men det känns inte alls som någon panik utan det känns bra. Nästa vecka har jag bara tre kurser kvar, engelska, kemi B och projektarbetet. Efter det är skolan avklaradm iaf för ett tag, känns så konstigt.

Nej nu ska jag plugga vidare, pusspusspusspusspuss alla

JOHANNA




Hong Kong International Airport

GUUUUUD vad jag ar trott pa alla kinnarna, jag vill bara hem just nu.

Har suttigt har och vantat i 5 timmar och ska vanta i 6 till, sen ska vi flyga i 13 timmar, vanta 4 timmar i London och sen antligen flyga sista strackan pa 2 timmar. Helt sjukt vad tiden gar snabbt, jag ar fan hemma imorgon. Det ar mitt nya tankesatt, allt som verkar jobbigt gar over, och helt plotsligt var det gardaens problem.

Hahah man kan iaf skratta at alla har, vet inte hur mycket jag har gratigt pa denna flygplatsen nu, ni har verkligen missat alla skamten om vara sjukt tunga vaskor som vi trots allt fick igenom GRATIS. Helt amazing!!!!! Jaja tiden gar verkligen fort nar man har kul sa jag ar val hemma om ett par minuter (och det ska bli javligt skont)

OCH JAG HATAR KINESISKA, dom skriker hela tiden i hogtalarna, kinamusik hela tiden, alla tror att man kan kinesiska dessutom kor har runt en bil (nejnej inte en bil. 2000 bilar) som hela tiden utger att valdigt hogt pipande ljud. AAAAAAAAA jag blir helt tokig.

Jajaj vi ses hemma.....imorgon.

Det var det konstigaste jag nagonsin har skrivigt, hahaha jag ar hemma imorgon.....

Alskar er!

Auckland

Vill bara borja med att saga sorry till alla som inte fatt svar pa sina mail, antingen har jag inte fatt dem eller sa funkar det inte att svara, framforallt funkar det inte att skriva till min lilla elin...Sorry

Idag har vi flyttat till ett nytt hostel har i Auckland, var sa radd att det skulle vara nagot skithostel men det ar riktigt  fint, for forsta gangen pa 7 veckor har vi en egen toalett (ni som inte varigt ute kan nog inte forsta hur mycket det betyder :P) har ar bar och utestalle pa hostlet, soldeck med kok pa toppen vaningen, och har kommer det basta, pa 7 vaningen(toppvaningen) mitt i den extremt stora staden finns ett BUBBELBAD, aaaaa sa skont, jag och carro har bokat det i en timme ikvall, ska sitta dar och mysa och titta pa staden nar det morknar innan vi ska ut ikvall.

Inte langt kvar nu tills jag kommer hem, aven om det ar riktigt underbart har sa ska det bli sa skont, jag och carro pratade om vad vi ska gora nar vi kommer hem och bada kommer nog att ducha, kasta sig i sangen och mysa med hundarna (okej en massa annat oksa men oooooooo vad skont det ska bli). Saknar en massa konstiga saker men jag lovar dig Ida att vi ska ta en vals pa bryggan : ), men vi maste ut och rida ocksa, saknar det riktigt mycket. OOOOOO ja, saknar er alla massor, tanker pa er!  Men som sakt om en vecka sitter jag i Hong Kong och om 2 ar jag hemma igen och vi har antagligen redan traffats igen

Alskar er!!!!!