22 MARS; VÄNTAN ÄR ÖVER

Då åker man om fem timmar, snacka om konstig känsla, den här dagen har jag väntat på i ett och ett halvt år! Nu är det äntligen dax!!

Ska plugga lite nu, men vi hörs via mail och resedagboken.

Ha det så underbart alla! Älskar er så mycket det ska ni veta!

69306-38
JOHANNA

Tisdag

Jaha ny dag igen, shit vad fort det går, sista dagen i sverige på ett tag imorron. Känns fortfarande kanon men jag börjar ju inse att jag måste säga hejdå till alla nu, en del ikväll på vår middag. Känns superkonstigt... önskar att ni kunnat följa med. Kommer att sakna er så mycket..

Lyssnar på brustna hjärtans höst, det borde jag nog inte göra, det enda som jag kan tänka på är sommaren på Gotland. Varje dag efter föreställningen när alla duschade så var jag kvar i husvagnen och tittade på när all publik försvann samtidigt som jag började duka för middagen. Ja gud vilken gotlands känsla jag fick nu, kommer alltid att komma ihåg dom underbara stunderna som vi hade där på savannen, längtar tillbaka till det ibland.


ÄLSKAR ER!

69306-16

Söndag

Söndag idag alltså, eller man får kanske kalla det för måndag nu när klockan är över tolv?

Har iaf haft en väldigt trevlig helg som man nästan kan säga börjades av att jag tittade på Blood Diamond på bio, roligt nog så var det precis vad denna helgen avslutades med också, fast i tv soffan, hade ju vatt kul om Joel sakt att han hade filmen hemma innan jag gick på bio och såg den. Gjorde dock inte så mycket eftersom att jag tycker att det är en rysligt bra film, såg den igen med nöje. Nu fattas det bara att det är filmen som vi kommer attt se på planet också ;O.

Jaha, nu återstår det väl bara att plugga dådå, får väl göra det och sluta lyssna på
"Take a Walk of The Wild Side".


Å ja, måste ju bara tillägga att mina släktingar har varit här idag och sakt hejdå. Har även träffat Rebecca för att göra desamma, vilken märklig känsla, att vi inte kommer att se varrandra eller ringa när vi vill på två månader, även om jag ser fram emot tisdag så gör jag nog inte det på riktigt alla plan, kommer nog att bli lite jobbigt.

3 DAGAR KVAR

GODNATT


8 DAGAR KVAR

HELT JÄVLA OFATTBART

OM EN VECKA KANSKE JAG SITTER HÄR FÖR SISTA GÅNGEN PÅ 8 1/2 VECKA

EN VECKA KVAR, EN VECKA!! KAN NI FATTA DET!!!!

69306-38

Tisdag

Just när jag trodde att förkylningen skulle bryta ut på allvar så ara försvann den, TACK för det.

69306-32


Jag har nu:
*räknat ner till 8 dagar innan jag åker
*sett 2 av tre sagan om ringen filmer (hinner nog med den sista med innan jag åker, eller vad säger du elin?
*fått gjort en massa av det som jag skulle i skolan (dock en massa kvar =/)
* Städat på hela ovanvåningen, trädgården, och en del i källaren (tack Joel för att du är så hjälpsam och sitter och tittar på simsons på tv, tack)
*precis lyckets fixa tilbaka texten till en normal storlek eftersom att jag visst på något vis lyckades göra så stor så att en bokstav täckte hela skärmen.
*Promerat med mina hundar i det underbart vackra väderet som nu visst har blivit en jäkla massa dimma ser jag nu och det får mig att genast tänka på nästa punkt.
*tvättat och hängt ut (inser nu att jag måste ta in den för att det är dimma. crap!)

Nej tvätten kallar.

O förresten, ni som vill gå ut med mig och käka på resturang innan jag åker, ni ska boka in nästa tisdag, ring och säg om ni ska med.


PUSS JOHANNA

Lördag

Känner mig på uselt humör, måste plugga en massa med, dessutom har jag blivit förkyld, usch

Det är nu som man måste tänka på något annat, något bra

Tex att jag ska hem till Ida & Elin och fira dom idag, kanonkul ;D, känns som att det var längesedan vi sågs, alldeles för längesedan.

När jag sitter här och funderar på något annat kul så tänker jag ju självklart på Nya Zeeland, bara en och en halv vecka kvar nu, helt ofattbart, helt sjukt.


69306-38


Kan man bli annat än glad, lyssna på den här låten och tänk er in i att jag kommer att vara där dessa bilderna är tagna om ett par veckor.

Direr Straits - walk of life


69306-41      Staden som vi ska bo i, poolerna är stället som vi ska jobba på.
Vårt boende igger precis brevid.

69306-40

69306-39


Fredag

Detta käns inte som en fredag, sitter i skolan, ska ha Kemi om ca 3 minuter, roligare kan man ha.

Allt känns jobbigt, annsträngande och tungt.

Ta mig härifrån.


Godmorgon Söndag

Sitter här i Emelis lägenhet i Malmö, så skönt jag har det, behöver inte göra ett dugg =), dessutom tittade jag nyss ut och uptäckte att det är underbart väder idag. Ska faktiskt gå till jobb.

Jobbat nu sedan i torsdags, ganska tröttsamt, men idag ska jag börja 1 och jobba till tidigast 19,30 och hela dagen med Maria så idag ska det bli kul.

Haha i fredags så pratade vi med Martin Timell och jag kan ju säga att han var inte som i tv, haha det första han sa var:

"Ja det där jävla FlyMe är ett jävla rövföretag" haha okej. Maria sa att han kunde säga vad som helst så man fick försöka få han att vara tyst.  Och i fredagskväll var det många utställare som var ute på kvällen med min kusin, så man såg att dom kom sjukt bakfulla på morgonen,´jag fick höra alla insider historierna av Maria :D, så roligt haha.

Idag kommer Jonny och Mattias, dom kan också vara väldigt roliga =)

Nej nu ska jag göra mig lite frukost, ha en underbar dag.

2 veckor och 4 dagar kvar

69306-37