Söndag

Tittade på Robban och Maxe ídag, pratade länge med mitt älskade lilla djur. Känns SÅ svårt att träffa honom och veta att man måste gå om fem minuter igen. Jag blir bara så ledsen. Gud vad jag älskar den hästen, han är så mycket mer än bara en häst för mig. Kommer alltid att ha en stor stor plats i mitt hjärta, kommer aldrig att glömma honom. Jag tror inte igentligen att någon får lov att ta ifrån någon något som de älskar så mycket. Kan verkligen relatera till frasen: Finns inget värre än när någon tar ifrån det man älskar. 

MAXMAN  

Annars har jag varigt och fikat i stan, så trevligt, borde man göra oftare. Älskar er!

Lördag visst...

Superskönt väder =D

Jobbade hela dagen igår kom hem vid halv åtta och sen pluggade jag bara lite

Idag så har jag också jobbat, men bara i två timmar, superskönt. Men har fått lite biljetter och så tills imorgon så är det någon som vill kolla på fältritterna så är det bara att säga till.

Nu måste jag visst städa lite här på kontoret. Här är verkligen papper överallt =/...whopps. Sen sak jag läsa om sekter och satanismen.....ooooo

Pussssss

Jueves...

Cómo estás? Estoy bien!

Körde halkan idag, gick superbra, toppen...

Ett steg närmre körkortet!

Annar har jag inte hunnit med aldeles för mycket idag, kom inte hem förrens  17,30....bara varigt ute med doggsen, pluggat och öningskört lite till.

Adios mi amore!

ONSSSSSDAG

Skolan, ja vad ska man säga. Kom hem för 5 minuter sen....borring, varigt där sen klockan 8 idag. SÅ trött så det finns inte ord. Hade lätt kunnat somna här och nu... Haha spelade upp vår pjäs....jag får nog säga att räddningen var att improvisera. Sen lyckades jag på mikrobiologin att ta isönder en glasstav med platina tråd. HAn skickade runt den så att alla skulle få känna men jag pajjade den, whopps! Herregud vad vi skrattade, det får man nog inte visst ! Sen försörde madde vårt expriment, man skulle ta fingret försiktigt på nån smörja men madde tryckte ner hela fingret så att massan sprack. Haha.  Nej gud vilken galen dag...

Men nu ska jag inte dit förrens på tisdag, skönt. Ledig imorron för så ska jag köra halkan och gå på banken på morgonen, jobba på fredag, på lördag tänker jag skita i öpetthuset (TO COOL FOR SCHOOL!!) och på måndag är det det studiedag!

Men nu måste jag plugga lite, man kan ju inte få allt, :P

PUSSPUSS på mina hjärtan!


Måndag

Hola!

Okej I'm back...förra veckan vill jag inte ens prata om....skitjobbig

Men allt känns mycket bättre nu och är bättre framför allt. Otroligt mycket att göra i skolan bara, nästa vecka är det djurparken, skönt! Men innan dess har jag massor att göra, ska köra halkan på torsdag med så då blir det inte mycket skola, sen ska jag jobba på fredag så då ska jag inte till skolan så allt måste vara klart till onsdag.....JOBBIGT!

Men nu ska jag inte klaga mer, imorgon ska jag ju in till Killroy och beställa resan till NYA ZEELAND och HONG KONG! WOHO! Ett halvår kvar tills vi åker på fredag. tjoho.....

Madde kom hem från spain med idag, älskade pressenterna =D, haha (L)

Nu måste jag jobba för sen ska jag ju på Chi Gong......idag ska jag fråga henne om vi inte kan snabbspola igenom det hela, då blir det mer i mitt tempo..

CHAO!

*

Fäller en glädjetår för alla som lever som vanligt....

Varför...

Gooooooooood

Grattis basshunter du har lyckats med det som jag aldrig trodde var möjligt, att göra en sämre vidio än den till botten anna. Grattis!



Tacka vet jag Snook.
Sveriges bästa
artister.

Adams-Ray:
Jag är hemma nu, hemma som en hemmafru


SNOOK ÄR tillbaka

Och det ÄLSKAR jag

Så länge varade det...

Trevlig helg, tråkigt avslut...mår skit på alla sett och vis =/

18 år lyckades man bli iaf, tack för alla superfina pressenter, tanken på att jag har er som vänner är det enda som gör mig glad

Saker förändras


Söndag

Känns som att det var väldigt längesedan jag gjorde detta...=/...skärpning!
 
Nej men vad ska man säga, börjat skolan igen, ville typ döda hela skolan den första tiden, nu vill jag bara döda alla som går där. men trots allt har jag redan gått där i 2 veckor, tiden går så snabbt..Massor av läxor får vi visst med, och arbeten....inte alls kul, okej ska sluta klaga på skolan.

Annars så fyllde ju lilla söta fia år igår, var med på släktkalaset, supernice. Tack för det min älskade! Tänk vad gammla vi är?! 17 år 51 veckor och 1 dag.....

Var hos hanna i fredags, haha det var kul, haha ja det är nog det enda sättet man kan samanfatta det på.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt egna lilla prov, sak göra det så jävla svårt!

Sen kommer min lilla rebecca hit, typ film och mys =).

Älskar mina söta vänner mer än allt annat! <3