Sov gott värden

Varit hos kusinen på fest idag, undebart, sixten och ville är underbart söta, de har det verkligen perfekt, allt ifån barnen till husen till inrednigen till djuren och till jobben. Underlättar ju också att Ola har varit kock och där med kan laga den bästa och perfekta maten, supergott!

Sen åkte jag med emelis föräldrar till en fest, körde och hämtade Victor och körde ut till emelis place för att där  äta en massa mat, godis och kolla på film, supermysigt. Hade varigt perfekt om jag inte saknat Emeli så mycket..

Sen körde jag och Victor och hämtade emelis föräldrar igen, och fick höra emeli dra ett skämt ifrån france =)

Nu är jag trött så nu ska jag sova.

Sov så gott alla <3

EMELI <3....saknar dig

69306-32
8 weeks ahead ;D
My future <3

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Var precis inne på banken och kollade upp mina pengar och vet ni vad, VI FICK 6000 kr AV  SKOLAN. WOOOOOHO, är så jävla glad, vad som än händer så kan jag nu betala allt själv till Nya Zeeland

Helt ofattbart jag har alltså sparat ihop och fått ungefär 35 000 kr sedan våren 2006!!!!

Shit vad jag är glad.....SNART ÅKER VI TILL NYA ZEELAND^^

WOOOOOOOOOOOHOOOOOOOO

69306-23

Fredag

Långfrukost med madde idag, bullar och grejjer, mmm det var gott.

Körde sen till skolan, shit vad halt det var, bilen gick precis vart den ville, även upp på trottoaren kan jag ju säga.

Sen skolan en lite stund bara, skulle bestämma när vi skulle ha prov =/

Nu ska jag plugga fram till att jag ska till Maria ikväll, passa kidsen lite, ska bli riktigt mysigt =)

Snälla ni där ute, lyssna på denna låten, what 's up med den ;D

Holly Dolly - Dolly Song

Shit vad fort tiden går nu, en vecka till bebisen ska hem och åtta till jag ska bort.

Och bara några dagar till emeli hjärtat kommer hem igen, saknar henne <3
JOHANNA


......

Stresstestade mig. Längtar tills jag ska åka slippa allt jobb. 2 månader kvar



Du verkar vara mycket stressad!
Det verkar som om du inte hinner med ditt liv riktigt just nu. Du kan nog klara av att ha det så under en kortare period, men aldrig i längden.



Det kan kanske vara en hjälp för dig om du stöd och råd hos din partner, en vän eller hos din familj så att du inte är ensam om att bära den här stressen. Vi isolerar oss ofta när stressen blir allt för svår att hantera, men det är en verkligt dålig idé


Försök också att skärskåda orsakerna till din stress: Du kan t ex gå igenom dina svar i det här testet igen - finns det någonting som du kan ändra här och nu? Eller är det kanske så att det finns något som du måste lära dig att leva med och som därför inte borde vara ett problem längre?

Se nu till att göra något åt och ta bort vissa av anledningarna till att du är stressad - det gör du genom att säga nej till vissa uppdrag och att avstå från att ta på dig nya.

Be andra om hjälp. Prioritera. Om det finns uppdrag som du inte har medel eller möjligheter att klara av just nu så ska du tacka nej till dem.

Du bör samtidigt göra något aktivt för att rusta dig inför stressituationer och då är motion det bästa sättet - antingen intensivt genom löpning eller t ex cykling eller genom att du sätter in daglig motion på schemat: du kan t ex gå till och från arbetet eller promenera en runda på fikapausen. Gör det nu!


Ett stort lycka till!


Snöööö

Gud vad det snöar, man kan ju knappt se ut, jag var visst tvungen att åka hem ;D, nej fick jobba hemma med djursjukvården idag, ska försöka mig på att finna några sjukdomar nu.

Säger bara en sak, INGEN borde få ha chefer som föräldrar, det har varigt kaos här idag. Börjar med att jag vaknar av att pappa ska gå på jobbet astidigt, jag somnar om, men vad händer då? Jo mammas telefon börjar att ringa 7 på morgonen?! Är dom dumma i huvet! Mamma svarar och sen fortsätter det att ringa. Jag försöker äta frukost samtidigt som mamma pratar i telefonen och måste fixa allt med hundarna eftersom hon inte hinner för hon pratar i telefon. När jag sedan kommer hem ifrån skolan så visar det sig att pappa inte varigt hemma på lunch så jag måste själv gå ut med hundarna. Efter ett tag kom pappa och sa att han var försenad för att han hade fått avskeda en man som sedan gråtigt i TVÅ timmar. Nu är här ingen hemma igen men jag har i en halvtimme försökt att få tag i mamma för att höra när hon kan tänkas komma hem, men det tutar bara upptaget.  Och jag kan ju säga att man kan inte lita på deras arbetstider, mamma brukar sluta lite senare än sin vanliga tid, men pappa är helt omöjlig, han vet man aldrig när han slutar.

Nej nu är jag trött på det här, jag äter min jävla middag själv och handlar precis när jag vill!

JOHANNA.

Söndag

Idag har jag och Otto hälsat på vår nya lilla vän, ha när så söt. Har en vidio av honom, alla borde få se den kan jag ju konstatera, värdens sötaste.

Otto gillade honom, det kommer nog att gå bra.

Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi hämtar honom, och bara 2 månader kvar till Nya Zeeland ;D


69306-31


Dom går till attack, akta Otto!
"lill Otto" har redan förstått vem han ska följa och tjejerna håller på att jaga dom.

69306-30

Otto ser väldigt tveksam ut, ja lillen också för den delen ^^.
"Ska jag också få ett sånt stort skägg?"

FUCK FREDAG

Okej, låt mig se här, fredag. VARFÖR SITTER JAG FORTFARANDE HÄR I DEN HÄR JÄVLA HORSKOLAN????!

Vad som är ännu värre är att jag måste sitta här i 30 minuter till. Inte en jävla människa är kvar. KILL ME!

Ska laga middag med hjärtat sen, om jag kommer hem vill säga...

Jag erkänner: jag ÄR en bitterfitta, varsågoda

Torsdag

Söta Inka, tror aldrig att någon kommer att kunna stirra på mig på det sättet, kommer att sakna dom blickarna. Drömde till och med om henne  i natt.

Ida, Elin, finns alltid här när ni behöver mig (L)

Labbdax

Onsdag idag, känns som någon annan dag, kanske torsdag. Ska snart gå och labba i mikrobiologin, så tråkigt. Men slipper iaf skolan imorgon, ska plugga hemma då.

Hahaha, har precis haft klassråd, mer kaos får man leta länge efter. Den superblyga läraren lyckades även kläcka ur sig "vi ska bo i sexkupeer.....nej nej det var inte så jag menade, jag menade att vi ska bo sex personer i varje kupee" Hahaha, hon blev aldeles röd i huvet och vi skrattade massor.

Imorgon ska jag käka middag på resturang med Emeli och Victor, ska bli supertrevligt.

Igår kväll satt jag och pluggade, när jag tittade på klockan såg jag att den redan var 12, shit vad tiden går snabbt. Men hinner ju knappt komma hem förrens man ska sova, och nör man vaknar är det skola igen.

Gud vad jag är trött på allt vi har att göra i skolan. 

Känner mig helt uppplanerad....deprimerande

Hur kan det vara så här att altid när jag ska skriva om något så slutar det med att jag klagar, haha det får nog sluta.. 

Nej, labben kallar....usch vill inte


JOHANNA

Kan dö av längtan

Iiiiih, har tänkt massor på NZ både idag och igår, fy vad kul vi ska ha, längtar till dom minuterna när vi står på parongen i svågertorp, jag och carro tar vår packning och stiger på tåget, dörrarna stängs och vår resa börjar

Bara att tänka den tanken gör att jag vill skrika, och jag får en obeskrivligt skön känsla i kroppen. Inte alls lång tid kvar nu, shit vad jag längtar, men det kommer att gå så snabbt, måste snart börja köpa saker som jag ska ha med mig, ska försöka få tid till att vaccinera mig i veckan. Men tiden kommer att gå jättesnabbt tills dess, kommer fortfarande ihåg att vi satt här för ett år sedan och sa att det bara var ett år och 2 månade kvar, nu är det bara 2 månader

Om 3 veckor hämtar vi värdens sötaste valp också, lilla Hema. Han är supersöt, på söndag ska jag och Otto åka och hälsa på honom, jag tror inte att otto kommer att älska honom direkt. Sen måste  jag fixa saker till homom med, han måste ha skålar och koppel, mat och så ska jag köpa en stor korg som både han och otto kan sova i, tanken är ju att dom så småning om ska bli bundisar, känner på mig att det är en riktig liten buse jag ska få ;D

Snälla, låt veckorna gå snabbt, jag vill att det underbara ska börja


JOHANNA

Hola!

Usch Usch Usch, sitter i skolan, väntar på att becky ska hämta mig, hoppas att hon kommer snart.

Jag har varigt superduktig idag, min raport och snart klar och hemprovet med =), hade skittråkigt på mikrobiologin så vi kom på en låt, tänker inte skriva den nu för den funkar bara om man är supertrött, haha men jag grät så kul jag hade, shit vad kul vi hade det.

Vi kastade även vår höinfusion i papperskorgen fast än att vi vet att vi inte får, läraren såg det givetvis, haha men han visst inte att det var vi, fast namnen stod där, haha han sa, "vem är detta, jag ska få tag på dom" då tittade en klasskopis på oss, suckade och sa att det nog var tågarna och att de åkt hem haha, vi klarade oss TACK ! =)

Annars åkte jag med en klasskompis hem och hämtade en sladd, fy fan vad det gick undan, ösregn+grusväg= 140 km/h (tillägg; 70 väg), vi slog nytt rekord, tror att det var 8 km på 6,15 minuter, nja inte helt säker men vi slog rekord och  fan vad fort det gick, vi var så många med så ingen hade bälte, usch tur att inget hände.

Vet inte vad det är med denna skolan men ingen verkar ha lärt sig att man inte ska slå ihop hastighetsskyltarna, alla kör dubbelt så fort..

Plugg tisdag

Det ösregnar här i Skurup, men trots det känns det som att jag har vaknat upp til en bra dag. Vet dock inte om Otto känner samma sak, han ska nämligen vaccineras idag.

Jag slutar tidigt idag, så ska plugga en hel del tänkte jag, känner mig duktig idag så det kan nog gå vägen.
Tänkte på vilket underbart halvår detta kommer att vara, så nu när jag tänker efter så är det bra att vi har börjat skolan igen, för då kommer vi närmre det underbara. Först ska vi hämta bebisen om fyra veckor, sen en och en halv månad efter det åker jag till Nya Zeeland och när jag kommer hem därifrån har jag bara två och en halv vecka kvar i skolan, sen tar jag studenten. UNDERBART!

Nej nu ska jag börja leta upp vilka sjukdomar som delfiner kan tänka dig dra åt.


Ciao


69306-2

Min bebis =)

69306-28


69306-29



Måste bara börja med att uttrycka mitt hat för att vi ska börja skolan igen

Mitt "nej vafan nu ska vi se det positiva med skolan" har helt försvunnit, nu känner jag mer att jag aldrig mer vill tillbaka till den jävla horskolan.. fy fan vad jag inte vill!


Igår var jag med Victor, vi tände en brasa, men det såg mer ut som att hela huset höll på att brinna upp, men det löste sig, tur att vi kan deppa tillsamans..kände att vår sista sitta uppekväll väldigt snabbt försvann...


Idag har jag tittat på valparna =), tror att det var värdens sötaste, bestämde oss idag, så den 5 februari har jag två små älsklingar, eller två och en fjärdedel på jojo =), dom kommer inte att gilla det,. haha

Hälsade på älskade farmor sen, ganska bra med henne nu, men det ser ut som att hon har blivigt 20 år äldre på dessa månaderna...

Sömn, sköna sömn

Lyssnar på "La Primavera"

Borde sova, kan inte, trots att jag steg upp 6, 15...

Tror att det beror på att det snart är skola, att man snart måste skärpa sig igen...jag orkar inte, inte en till sån termin...hitentills ser det inte bättre ut

Var på bio med twinnsen innan, hade riktigt trevligt, sen fikade vi här hemma, gud vad jag gillar det

Mycket känns faktiskt bra om dagarna nu, men nätterna är en pina...undra vad som händer i hjärnan, tror ni att det är så mycket på gång så att den inte kan vila, eller vill den inte, jag vill att den ska vila nu

Hur lite sömn klarar man sig med?

Läste lite av mina bloggar innan och kom fram till att jag gick och la mig vid 2, 3 eller 4 nästan varje natt, om jag lägger mig klockan 3 så hinner jag i bästa fall sova i 4 timmar, då sover jag 20 timmar per skolvecka, vad ska man sova? 7 eller 8 timmar, okej sover man 7 timmaar per natt så blir det 35 timmar i veckan.

Altså sover jag bara 57% av de 100% som jag borde...

Bara att jag räknar ut det halv fem på morgonen är illa

Det är 17 grader och sol i Napier, där är den halv fem på eftermiddagen

Manu Chao är ett riktigt bra band, dom gillar vi, tänk så många som lyssnar på dom värden över, med all förståelse dock, helt fantastiskt ju när man tänker efter

Torsdag

Redan jobbat klart idag, superskönt, ska göra lite läxa...

Å ja, bio ikväll, ska bli supernice ;D

CALL ME LATRICIA ;D

L
A
T
R
I
C
I
A

Hahaha, vad vore jag utan er?


tyst det är i huset....

Okej, längesedan jag skrev, men vi släpper det där.

Nytt år, frågan är om detta året ska bli året som man älskar, året som man kommer att minnas, eller ska det bli ett år som alla andra. Hitentills har mitt år varit riktigt bra i alla fall. Hoppet finns där att även de följande 353 dagarna kommer att vara lika bra.

Kan ju bara tillägga att det är mycket lättare att räkna dagarna till den 8:onde, ifrån den 1:a än vad det är att räkna till den 8:onde från den 24:de. Och jag gillar inte det jag förstår, att det bara är knappa 5 dagar kvar innan jag börjar skolan.

Vart tog vinterlovet vägen, vart tog 2006 vägen?